Senast inkomna

Välkomna till vårt 
mäklarkontor i Torrevieja Spanien. 

Efter nu 20 år som svenska fastighetsmäklare i Torrevieja Spanien så har vi ju träffat på många skandinaviska kunder och alla med olika intressen, frågor, funderingar kring ett fastighetsköp vilket börjar ge oss en bra kunskap om vad våra kunder begär från oss då det ju för dom inte bara är ett fastighetsköp som är på gång utan också ett helt nytt land, språk, områdeskännedom, andra regler, lagar och dessutom har dom kanske aldrig varit här och behöver starta hela processen med en guidning av området.

Till salu på Costa blanca Spanien.

När det gäller att köpa nyproducerad lägenhet, villa eller radhus samarbetar vi med de mest kompetenta byggföretagen i Spanien och garanterar också bankgarantier via dessa.

Vad gäller andrahandsfastigheter så har vi hela tiden nya intag i vår portfölj och kontrollerar också att samtliga dessa ligger lagligt till för en försäljning då vi gör intagen.

Spanienvilla Fastighetsförmedling finns här för dig inte bara för att visa dig fastigheter utan också självklart vara din kontakt genom hela affären och kanske det viktigaste av allt att just finnas till efter det att själva fastighetsköpet är avklarat.   

Vi finns i Torrevieja på Costa blanca i Spanien


Costa blanca är lokaliserad på Spaniens sydöstkust och man tar sig lättast hit med flyg till Alicante flygplats. Costa blanca är känd som den vita kusten där spanjorerna själva tar semester. Vi inbjuder dig att upptäcka regionen som har lång tradition, underbart klimat, bra stränder och modern infrastruktur. Det är utan tvekan en av dom finaste platserna runt Medelhavskusten.

Den gamla hamnen i Torrevieja har fortfarande mycket kvar av sin originella charm och karaktär. Detta är en lugn och fridfull plats ,med några av dom finaste stränderna i Europa, oupptäckta uddar och klippor med pinje träd som gjorda för picknick.