Svensk mäklare i Torrevieja Spanien

Alicante

Costa Blanca North

Nya Lägenheter vid havet nära Alicante, Playa Carabassi.

Ligger i Arenales del Sol, Alicante. Det är 50 meter från stranden och goda förbindelser bara 10 minuter från flygplatsen och bara 15 minuter från Alicante centrum.

Detta utmärkta läge gör det också till en idealisk plats att njuta av 8km fina sandstränder med strandpromenaden i direkt anslutning till lägenheterna.

Ocean View är en magnifikt bostadsområde utformad för att njuta av en fantastisk utsikt över Medelhavet. Du kan ta en simtur med härlig utsikt i den uppvärmda poolen eller bad i någon av de två bubbelpooler som också är uppvärmda.

Alla lägenheter har 2 eller 3 sovrum och de flesta med en magnifik havsutsikt. Alla lägenheter har en stor terrass, trädgård eller solarium.
Beroende på inriktning och höjden av lägenheten, kan du också njuta av utsikten över de kommunala områden och pool, strandpromenaden, Bay of Alicante eller Cape Santa Pola.

Interiör
Inbyggda garderober i varje rum, uppvärmning / luftkonditionering och golvvärme i badrummen. Köpare kan också anpassa sina hem, att välja mellan olika dekorationer och inredningsalternativ. Samtliga fastigheter omfattar en underjordisk parkeringsplats.

Vi erbjuder dig möjligheten att njuta av ditt hem från det ögonblick du plockar upp dina nycklar med ett komplett paket inklusive alla möbler och inredning, ett fullt utrustat kök med vitvaror och, naturligtvis, köksutrustning och bestick, köksredskap, porslin, sängkläder, TV, etc. så du behöver inte oroa dig.

Golfbanor
Flera 18-håls golfbanor finns i närheten av utvecklingen,: ´El Plantío "på Carretera Antigua de Alicante-Elche," Alicante Golf "i Playa de San Juan (Alicante),´ Alenda Golf" i Monforte del Cid , och "Golf & Spa Bonalba" i Mutxamiel.

Bekvämligheter
Området är omgiven av en mängd olika tjänster som är öppna året runt. Det finns flera kommersiella områden i närområdet med ett stort urval av affärer. Dessutom, närheten till staden Alicante innebär att invånarna kommer att ha alla varor i en storstad bara en kort bilresa bort.

Stränderna
Stränderna i Arenales del Sol ligger bara 50 meter bort, precis framför bostadsområde. Längs denna 8 km remsa av kusten hittar ni dom fina sandstränderna i Urbanova, El Altet, Arenales del Sol, och Carabassi.

Storlek & priser:
2 Sovrum 2 Badrum 92 - 149 kvm 240 000 - 295 000 Euros
3 Sovrum 2 Badrum 110 - 219 kvm 280 000 - 380 000 Euros

NYTT OBJEKT

Priser från:240 000 EUR
(ca 2 556 000 SEK*)
Objektnr:Ocean View
Område:Alicante
Typ:Lägenheter
Plan:
Byggår:

BOSTADSFAKTA

Sovrum:2
Badrum:2
Boarea:92 kvm
Tomtarea:0 kvm
Byggarea:
Kök:Fristående
Pool:ja
Parkering:garage
Möbler:
Terrass:ja
Balkong:ja

EKONOMI

Fastighetsskatt:
Föreningsavgift:
Försäkring:
El:
Vatten:

INTRESSEFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en visning av detta objekt?

Har Du frågor eller vill ha ytterligare information så kontakta oss gärna på tel. 0414-482 000.