Los Balcones

Costa Blanca South

Fristående villa i Los Balcones, Torrevieja med egen pool!

För er som tycker om modernt blandat med klassisk värme presenterar vi här en alldeles makalös fin villa att titta närmare på där inget lämnats åt slumpen. Allt är genomtänkt in i minsta detalj vad gäller att uppnå den här rätta hemmakänslan. Allt från design till möblering har valts med stor omsorg av nuvarande ägare i samspråk med arkitekten som skapat denna oas.
 
Villan är byggd i ett av dom mest efterfrågade områdena i denna  delen av södra Costa Blanca och mitt i hjärtat mellan Torrevieja och Orihuela Costa.
 
Villan har totalt tre sovrum samt två kompletta badrum och en gästtoalett. Två sovrum ligger på markplan samt ett på våningsplan ett och den sistnämnda med tillhörande Walk in closet  samt en fantastisk balkong som vetter mot framsidan av hustomten och det fina poolområdet. Terrassytorna på denna villa är väldigt bra planerade precis som allt annat. Takterrassen har fin utsikt över Los Balcones  gröna härliga område.
Möblemanget på denna oas är valt med stor omsorg, känsla och personlig touch  och skulle någon vara intresserad av dessa möbler, både ute och inne, så finns det en möjlighet att köpa med dessa.
 
Det går att prata i oändlighet om detta hus men orden lever inte upp till känslan när du kommer till huset så kontakta oss för en visning så får ni själva uppleva denna fantastiska bostad.
 
 
 
 
 

BEGAGNAT OBJEKT

Pris:895 000 EUR
(ca 9 845 000 SEK*)
Objektnr:SPV321
Område:Los Balcones
Typ:Fristående villa
Plan:Tvåplansvilla
Byggår:2019

BOSTADSFAKTA

Sovrum:3
Badrum:2
Boarea:163 kvm
Tomtarea:800 kvm
Byggarea:229 kvm
Kök:Amerikanskt
Pool:Ja
Parkering:Ja
Möbler:Förhandlingsbart
Terrass:Ja
Balkong:Ja

EKONOMI

Fastighetsskatt:597 EUR/år
Föreningsavgift:0 EUR/år
Försäkring:0 EUR/år
El:0 EUR/år
Vatten:0 EUR/år

KARTA

INTRESSEFÖRFRÅGAN

Är ni intresserade av en visning av detta objekt?

Har Du frågor eller vill ha ytterligare information så kontakta oss gärna på tel. 0414-482 000.